O Nama

ABC lux je sestrinska firma renomirane knjigovodstvene agencije Ab lux, koja posluje već preko 30 godina. Iako delimo nasleđe, stručnost i radimo u istom poslovnom prostoru, ABC lux je fokusiran na pružanje usluga klijentima koji nisu u PDV sistemu, omogućavajući im tako efikasnije i povoljnije knjigovodstvene usluge.

Naš tim

Naš tim čini visoko obučen kadar, uključujući ovlašćenog računovođu, diplomirane ekonomiste i pravnike, koji koriste iste proverene metode i tehnologije kao i Ab lux. Kvalitet naših usluga potvrđuju desetine zadovoljnih klijenata i gotovo nepostojeća fluktuacija među njima.

Edukacija i stručnost

ABC lux takođe koristi inovativni sistem za upravljanje učenjem (learning management system), obezbeđujući stalno usavršavanje zaposlenih i konstantan kvalitet usluga. Svi zaposleni prolaze kroz temeljne obuke i testove, kako bi osigurali najviši nivo stručnosti.

1 klijent - 1 knjigovođa = Kvalitet

Filozofija jednog knjigovođe po klijentu obezbeđuje personalizovanu i visokokvalitetnu uslugu. Kroz ovakav model, naši klijenti su uvek informisani i znaju da je knjigovođa zadužen za njihovu firmu u potpunosti upućen u njihovo poslovanje.

Savremeni pristup

Koristimo najnovije softverske alate i tehnologije, uz redovno praćenje zakonskih propisa, kako bismo vam obezbedili najkompletniju podršku u vođenju vašeg poslovanja.

Fokus na klijente iz Beograda

Knjigovodstvene usluge pružamo pre svega klijentima iz Beogra primarni fokus su klijenti sa sedištem u Beogradu. To nam omogućava da obezbedimo vrhunsku uslugu, uključujući i mogućnost ličnih poseta nadležnim institucijama.

Poslovna efikasnost, bez PDV-a

ABC lux nudi celokupan spektar knjigovodstvenih usluga sa fokusom na klijente koji nisu u sistemu PDV-a. Na taj način klijentima pružamo uštedu, pošto ni ABC lux nije u sistemu PDV-a, pa klijenti ne plaćaju PDV koji ne mogu da vrate i koji bi plaćali u slučaju da angažuju knjigovodstvenu agenciju koja jeste u sistemu PDV-a.